0-800-75-71-75 Безкоштовно зі всіх номерів
Підбір за фільтрами

Чи потрібен бампер в дитячій колясці?

19 жовтня 2020 4073

Бампер для дитячої коляски - незамінний аксесуар. Він необхідний для безпеки дитини та її зручності. При різкій зупинці перекладина на коляску вбереже малюка від падіння. Також дітям набагато зручніше кататися, тримаючись за неї.

Особливості бампера для дитячої коляски

Бампер на коляску - один з найбільш обговорюваних аксесуарів. Одні батьки переконані в його необхідності, але інші стверджують, що він необов'язковий. М'яка перекладина виконує відразу кілька функцій:

  • страхує малюка від випадкового падіння в результаті різкої зупинки;
  • використовується як поручень;
  • перешкоджає спробам дитини покинути межі прогулянкового блоку;
  • формує правильну поставу.

Головні незручності пов'язані з тим, що малюка важко виймати з коляски при наявності такої поперечини. Але коляска-тростина з бампером зазвичай має пристосування, які мають на увазі швидке зняття дуги. Тобто вийняти дитину з прогулянкового блоку не стало складніше, але зате вона застрахована в кожній поїздці. Звичайно, основним захистом є страхувальні ремені, але і роль м'якої поперечини складно переоцінити.

Єдиним типом колясок, де страхувальна дуга не потрібна, вважаються люльки, що використовуються в перші місяці життя. У них пересуваються новонароджені малюки, які не навчилися сидіти самостійно (0-6 місяців), тому такий аксесуар зовсім не потрібен.

Рейтинг моделей колясок, оснащених бампером

Згідно з рейтингом інтернет-магазину avtokrisla.com, найбільш популярними моделями стали наступні:

  • 3 місце - Britax Romer B-Agile. Попри те, що модель належить до бюджетного сегмента, вона користується незмінною популярністю у тисяч мам в Україні. Бампер для прогулянкової коляски робить її дуже зручною і безпечною.

  • 2 місце - Baby Design Bueno. Знімний універсальний бампер на коляску в поєднанні з ременями безпеки забезпечує безпеку дитині. Прогулянковий блок встановлюється різними способами (лицем вперед / спиною вперед).

[products=24084,23568,23567]

  • 1 місце - Britax Romer Smile III. Преміум-модель користується особливою популярністю, всупереч високій вартості. Вона оснащена надувними колесами, які забезпечують комфорт на будь-якій дорозі. Коляска отримала кілька міжнародних нагород за комфорт і безпеку.

Кожен з варіантів гарантує безпеку малюка, незалежно від швидкості руху. Перераховані вище моделі відрізняються компактними розмірами та практичністю, саме тому їх вибирають молоді батьки по всій Європі.

Купівля коляски з бампером в Україні

Каталог інтернет-магазину avtokrisla.com пропонує величезний вибір варіантів. Тут можна купити дитячі товари та аксесуари до них за найдоступнішою ціною. Інтернет-магазин продає тільки сертифіковану продукцію від кращих виробників.

Регулярно проводяться сезонні акції, що роблять продукцію ще доступнішою. Завдяки знижкам вартість товарів падає на 10-30% і більше. Турботливі батьки завжди отримають професійні консультації від фахівців сайту в режимі онлайн. Співробітники допоможуть вибрати оптимальну модель, виходячи з запитів і фінансових можливостей покупців.