0-800-75-71-75 Безкоштовно зі всіх номерів
Підбір за фільтрами

ТОП 3 дивні коляски

15 березня 2019 1782

Яка найдивніша коляска, яку ви бачили? ?
Запевняємо вас, що це була не сама найдивніша…

? ТОП 3 дивні коляски, на наш погляд:

? Концептуальна коляска «Mega Man Pram» була розроблена інженерами чеського автовиробника - компанії «Skoda» як модель для тат, яких бентежать занадто «дрібні» розміри стандартних колясок. У своєму дизайні конструкція співзвучна з хетчбеком Skoda Octavia RS і запозичує окремі його риси. Орієнтовна ціна $ 13,000. А ось купити її навряд чи вийде: коляска була всього в єдиному екземплярі і до промислового виробництва не дійшла. Власником коляски став один з татусів, який виграв її для свого малюка в спеціальному конкурсі від «Skoda».

? Хіт 50-х років – повністю закрита коляска, про яку у ті часи мріяла кожна матуся. Але далеко не всі могли її собі дозволити, вона коштувала більше 2000 $. Слід зазначити, що через надмірну закритість, було не дуже безпечно надовго залишати в ній дитину.

? Для особливо просунутих батьків, компанія Kid Kustoms пропонує дитячу коляску «The Roddler». Модель обладнана iPod станцією і DVD-екраном. Гуляйте з дитиною і насолоджуйтеся улюбленим фільмом або музикою. А вартість становить усього 3500 $