0-800-75-71-75 Безкоштовно зі всіх номерів
Підбір за фільтрами

Дитяче автокрісло Britax Römer: рейтинг кращих моделей

3 листопада 2020 3579

Закон України говорить, що перевезення в автомобілі дітей, чий вік не досяг 12 років, а зріст менш як 1,45 м, повинна здійснюватися виключно в автокріслі. Цей виріб підвищує безпеку пересування, а також забезпечує малюкові комфорт навіть під час багатогодинного шляху.

Якщо говорити про найякісніші автомобільні крісла для дітей, варто відзначити вироби бренду Britax Römer. Вони відрізняються функціональністю, високою якістю збірки та тривалим терміном служби. Нижче буде представлений рейтинг кращих моделей цього бренду.

Britax Römer: все для комфорту та безпеки дитини

Брітакс Ромер - це спільний британсько-німецький бренд, який понад чотири десятки років займається випуском автомобільних крісел для дітей. Працюючи окремо, компанії Britax і Römer зуміли досягти певних успіхів (дитячі крісла в машину Britax - єдиний бренд подібного сегмента в Британії), однак після об'єднання зусиль альянс зміг завоювати європейський ринок. Сьогодні близько 50% автокрісел в Європі випускаються саме цією компанією.

Серед переваг, які має кожне дитяче автокрісло Britax Romer, варто відзначити:

  • тривалий термін служби;
  • функціональність;
  • висока якість збірки;
  • надійні комплектуючі;
  • високий рівень безпеки та комфорту;
  • застосування інновацій при розробці;
  • привабливий дизайн.

На сьогодні альянс запатентував понад 150 розробок, пов'язаних з випуском автокрісел як для немовлят, так і для дітей старшого віку. Жодна модель не надходить у продаж, не пройшовши безліч краш-тестів, причому результат повинен бути бездоганним. Одним з найпопулярніших винаходів, в якому брали участь співробітники Britax Römer, є система Isofix. Вона забезпечує простоту кріплення крісла, а також високий ступінь безпеки.

Автокрісла Britax Römer: класифікація моделей

Автомобільні крісла для дітей від будь-якого виробника діляться на кілька груп залежно від віку і ваги малюка:

  • 0 + - підходять для немовлят, чий вік не досяг 10 місяців, витримують вагу до 13 кг;
  • 0+/1 - автокрісло Römer для новонароджених цієї групи передбачає перевезення дитини вагою до 18 кг;
  • 1 - такі моделі призначені для вагового навантаження 9-18 кг;
  • 1/2/3 - максимальна вага становить 36 кг при мінімальному навантаженні в 9 кг;
  • 2/3 - діапазон навантаження від 15 до 36 кг.

Як зрозуміло зі списку вище, вибір повинен ґрунтуватися на вазі та віці малюка. Якщо автолюльки призначені для немовлят, то групи 2/3 розробляються для дорослих дітей. При цьому автомобільні крісла Romer пропонують високий рівень безпеки та комфорту не тільки самим маленьким користувачам, але і дітям 5-12 років.

Яке автокрісло Брітакс краще?

Вибираючи автокрісла цього виробника, ви повинні орієнтуватися на такі показники:

  • якість матеріалів і збірки - всі вироби Брітакс Ромер поставляються з відповідними сертифікатами;
  • група моделі - з цими відмінностями ми розібралися вище;
  • дані краш-тестів - виробники дитячих крісел для машин вказують результати тестів, а також рік їх проведення;
  • конструкція - важлива не тільки міцність, але і легкість, також звертайте увагу на надійність кріплення до сидіння автомобіля, тип спинки (повинна бути анатомічної) і ремені безпеки;
  • ціна - крісла преміум-класу не можуть коштувати дешево, однак безпека малюка завжди в пріоритеті.

В цілому, вибираючи автокрісла Britax Römer, ви можете орієнтуватися на їх функціональність і відмінності в дизайні, оскільки будь-яка модель цього виробника є синонімом високої якості.

ТОП-4 автокрісла Брітакс Ромер

Створюючи рейтинг автомобільних крісел Britax, ми вирішили взяти по одній моделі з різних вагових груп, щоб кожен міг знайти виріб для дитини. Отже, в список кращих крісел потрапили:

  • Baby-Safe;
  • King II;
  • Advansafix IV M;
  • Kid II.

Розберімо кожну модель окремо, почавши з автолюльки для самих маленьких.

Baby-Safe

Це крісло входить в групу 0+, яка передбачає перевезення новонароджених діток. Максимальний вік малюка для такого крісла складає 15 місяців, а вага - до 13 кг. Автолюлька виконана в зігнутій формі, що забезпечує зручність під час перенесення немовляти й дозволяє швидко її заколисати.

Бічні вставки з м'якого матеріалу в районі голови вбережуть від ударів, а широкий капюшон стане перешкодою для сонячних променів. Вага люльки становить 4 кг, при цьому вона може як переноситися вручну, так і кріпитися до шасі коляски відповідного бренду. Фіксація малюка здійснюється за допомогою використання триточкового ременя.

King II

Це крісло належить до групи 1, займаючи одне з лідируючих місць з продажу у 2020 році. Сидіння має значний рівень нахилу для зручного пристібання. П'ятиточкові ремені з переднім замком сприяють не тільки підвищеній безпеці, а й дозволяють швидко відрегулювати натяг.

Сидіння розкладається за допомогою одного важеля, тому якщо дитина заснула, ви зможете відразу привести крісло в лежаче положення. Чохол швидко знімається для чистки та прання, також передбачена зміна чохлів на зимовий і літній (літній варіант замовляється окремо). Вага моделі складає 10,3 кг.

Advansafix IV M

Автокрісло групи 1/2/3 для дітей від 9 до 36 кг. Виріб оснащений системою EasyRecline, яка гарантує комфорт малюкові будь-якого віку (від 9 місяців). Також передбачена зміна режиму ременів, для немовлят застосовується п'ятиточковий ремінь, тоді як для дорослих дітей більше підійде триточковий варіант.

Крім універсальності, модель Advansafix IV M відрізняється високим рівнем безпеки. При використанні триточкового ременя замок розташовується над тазостегновим суглобом, що прибирає дискомфорт і зводить до нуля ризик травми живота. Клиноподібна конструкція підголівника та м'які вставки з боків покликані збільшити безпеку при бічному зіткненні.

Kid II

Дана модель відноситься до групи 2/3, припускаючи перевезення дітей вагою від 15 до 36 кілограмів. Як і попереднє автокрісло, Kid II відрізняється універсальністю: воно буквально росте з вашим малюком, не втрачаючи рівня комфорту і безпеки. Особлива конструкція підголівника забезпечує чітку фіксацію голови, зовнішня оббивка виготовлена ​​з практичного матеріалу.

Спинка V-подібної форми не втрачає актуальності зі збільшенням росту. Безпека забезпечується не тільки ременями з інтуїтивно зрозумілим розташуванням, а й м'якою оббивкою підголівника та в бічній частині сидіння.

Широкий вибір крісел Britax Romer на avtokrisla.com

Наш інтернет-магазин пропонує купити автокрісло Брітакс Ромер для дітей будь-якого віку. Серед наших переваг:

  • широкий вибір товарів від кращих європейських виробників;
  • різні форми оплати, а також можливість оформлення розстрочки та покупки в кредит;
  • швидка доставка в будь-який регіон України (при замовленні на суму от 2000 грн здійснюється безкоштовно);
  • зручний сайт з системою фільтрів;
  • сертифікати якості на всі види товарів.

Потурбуйтеся про безпеку дитини вже сьогодні - замовте комфортні автокрісла Britax Römer в нашому інтернет-магазині.