Безкоштовна доставка від 3000 грн
0-800-75-71-75 Безкоштовно зі всіх номерів
Підбір за фільтрами
Артикул: 098094 Код товару: 15079

Сумка-кенгуру Baby Bjorn Baby Carrier One Cotton Mix (Denim grey/Dark grey)

Доставка
Нова пошта (відділення)
Безкоштовно від 3000 грн
та оплаті онлайн
(окрім дерев'яних меблів)
Нова пошта (поштомат)
Кур'єр (Київ)
Безкоштовно від 5000 грн
Самовивіз

Рюкзак-кенгуру нового покоління Baby Bjorn Baby Carrier One має чотири позиції для носіння малюка обличчям до себе і обличчям вперед. Поясний ремінь і регульовані плечові лямки забезпечують безпечне і ергономічне використання.

Рюкзак-кенгуру One - багатофункціональний рюкзак-кенгуру для носіння дитини на грудях і на спині:

  • з народження до 3-х років;
  • розроблений спільно з педіатрами, забезпечує правильну підтримку голови, спини і ніг дитини, що росте;
  • 4 способи носіння на грудях і на спині;
  • передбачено спеціальне положення для новонароджених, є можливість носити дитину як обличчям до себе, так і обличчям вперед, а також у себе на спині;
  • ергономічний рюкзак-кенгуру, здатний забезпечити максимальний комфорт;
  • можливість регулювання, зручні плечові ремені з підкладками і поясний ремінь, що розподіляє навантаження;

Зручне носіння на спині

Завдяки унікальному дизайну рюкзака-кенгуру One забезпечується повна безпека при переміщенні дитини на спину. Виконавши нескладні дії, можна без будь-яких ризиків перемістити малюка, який знаходиться у вас на грудях собі на спину. При цьому, плечові ремені залишаються на тілі у вигляді замкнутої петлі, забезпечуючи безпеку дитини. Щоб посадити малюка на спину, сторонньої допомоги не потрібно. Просто, безпечно і зручно!

Ергономічна підтримка

Крім плечових ременів з підкладками, рюкзак-кенгуру One оснащений міцним поясним ременем. Такий дизайн забезпечує максимальний комфорт при носінні зростаючої дитини. Завдяки поясного ременя вага дитини розподіляється на стегна, зменшуючи навантаження на спину і плечі. Малюка можна саджати в одне з чотирьох положень з нормальним або широким розташуванням ніг.

Вертикальне положення

Рюкзак-кенгуру One може використовувати для дітей з самого народження і регулюється під зростаючої дитини. У вертикальному положенні забезпечується безперешкодний доступ повітря, в той же час, можна стежити за диханням малюка.

Вільне положення рук і ніг

Перебуваючи в рюкзаку-кенгуру One, дитина може вільно рухати руками і ногами, що стимулює розвиток м'язів, моторики і балансу.

Регулюйте положення і розміри рюкзака-кенгуру, не виймаючи дитину. One є зручним для більшості людей, тому ви можете легко змінюватися їм з партнером. Лише кілька рухів і рюкзак підлаштується під вашу статуру.

Правильне положення дитини

Рюкзак-кенгуру One відповідає рекомендаціям Міжнародного інституту тазостегнової дисплазії, які визначають правильне положення дитини.

Міцна бавовна з добавками

Високоякісна м'яка тканина з суміші бавовни і поліестеру робить рюкзак-кенгуру дуже міцним.

Безпека: відповідає вимогам стандарту для рюкзаків-кенгуру, EN 13209-2: 2005. Машинне прання при температурі 40 ° C. Прати окремо від інших речей м'яким пральним засобом без відбілювача.

Країна реєстрації бренда
Швеція
По даному товару немає відгуків. Будьте першим!