0-800-75-71-75 Безкоштовно зі всіх номерів
Підбір за фільтрами
Новинка
Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black) Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black)
Артикул: 8052672111 Код товару: 51774

Автокрісло MAXI-COSI Pebble 360 Pro2 (Essential Black)

Доставка
Нова пошта (відділення)
Безкоштовно від 3000 грн
та оплаті онлайн
(окрім дерев'яних меблів)
Кур'єр (Київ)
Безкоштовно від 5000 грн
Самовивіз
ТЦ "Дитячий світ" (>1400 м²) Київ
ТРЦ "COSMO Multimall" Київ
СТРЦ "Spartak" Львів
ТОЦ "Fabrik" Львів
Avtokrisla.com Дніпро
ТЦ "Новий Привоз" Одеса
Склад Київ
Приховати наявність

З найпершого дня життя Maxi-Cosi Pebble 360 Pro² ставить на перше місце безпеку та комфорт вашої дитини завдяки своєму повністю горизонтальному положенню, що забезпечує максимальний комфорт під час сну. Сумісне з системою FamilyFix 360 Pro, воно поєднує в собі технологію SlideTech® та обертання на 360° для легкого встановлення. Безкомпромісна безпека та комфорт – пріоритет для Pebble 360 Pro² з першого дня життя дитини.

Безпека

Maxi-Cosi Pebble 360 Pro² ставить безпеку вашої дитини на перше місце. Воно відповідає останнім стандартам безпеки i-Size, а система захисту від бокового удару G-CELL забезпечує захист у разі бокового зіткнення. Pebble 360 Pro² також сертифіковане TÜV для використання в літаках, тому ваша дитина може безпечно подорожувати з вами у відпустці у своєму власному автокріслі у всіх положеннях нахилу.

  • Захист від бокового удару G-CELL: G-CELL Side Impact Protection забезпечує безпеку вашої дитини, розподіляючи удар і зменшуючи травми в разі зіткнення.
  • Безпека i-Size: Відповідає найвищим та найновішим стандартам безпеки i-Size (R129/03), пропонуючи максимальну безпеку для вашої дитини.
  • Роз'єми ISOFIX: Інтегровані роз'єми ISOFIX забезпечують надійну фіксацію бази автокрісла в автомобілі.

Легкість у використанні

Pebble 360 Pro² створено для того, щоб щодня полегшувати життя батьків. Поворотна висувна база FamilyFix 360 Pro (продається окремо) дозволяє без зусиль повертати та переміщати дитину до себе, а також встановлювати її в будь-якому положенні нахилу, в той час, як роз'єми ISOFIX і опорна ніжка забезпечують найбезпечнішу і найпростішу установку у вашому автомобілі. Pebble 360 Pro² можна безпечно пристебнути ременями в будь-якому автомобілі без бази, а також воно легко кріпиться до коляски одним швидким клацанням. Зручні ремені залишаються відкритими і не заважають пристебнути дитину до сидіння з мінімальними зусиллями.

  • Інноваційна технологія SlideTech®: Наша революційна технологія розсувного автокрісла в поєднанні з обертанням однією рукою на 360° створена для того, щоб щодня полегшувати життя батьків. Просто посуньте, поверніть і поїхали!
  • Зручні ремені безпеки: Pebble 360 Pro2 оснащено ременями безпеки, які залишаються відкритими і не заважають, тому ви можете без зусиль посадити дитину в автомобіль і висадити з нього.
  • Кнопка захисту від неправильного використання: Блокування обертання проти неправильного використання дає впевненість у тому, що ваша дитина завжди подорожує в положенні обличчям проти ходу руху до 18 місяців.
  • Візуальний зворотний зв'язок про встановлення: База FamilyFix 360 Pro має візуальні індикатори, які гарантують, що ви встановите Pebble 360 Pro2 правильно і безпечно, щоб ви могли спокійно подорожувати.
  • Автокрісло, безпечне для спини: Сертифіковано AGR, як безпечне для спини. Завдяки технології SlideTech® посадка та висадка дитини з авто ще ніколи не була такою зручною.
  • Ергономічна ручка для перенесення: Ергономічна ручка дозволяє з легкістю переносити дитину в автокріслі та з нього.
  • Обертання на 360° FlexiSpin: Пристебнути дитину легко та безпечно завдяки обертанню FlexiSpin на 360°, коли вона стоїть обличчям до вас.
  • Можна прати в пральній машині: Потрібно почистити чохол вашого автокрісла? Протріть його вологою серветкою або покладіть в пральну машину при температурі до 30°C.

Віковий діапазон

Pebble 360 Pro² підходить не тільки для дітей від народження, але й для недоношених дітей, забезпечуючи безпечні подорожі від 40 см до 87 см (приблизно 15 місяців). Коли ваш малюк виросте з Pebble 360 Pro², його можна буде пересадити на Pearl 360 Pro, який також сумісний з базою FamilyFix 360 Pro. Це гарантує, що ваш малюк до 4 років буде відчувати максимальний комфорт, куди б ви не поїхали разом.

Функції комфорту

Комфорт лежить в основі дизайну Pebble 360 Pro². Він пропонує унікальне повністю лежаче положення, що дозволяє дитині відчувати максимальний комфорт під час кожної подорожі, незалежно від того, чи знаходиться вона в машині, чи в колясці. Технологія ClimaFlow гарантує дитині комфортну температуру завдяки вентиляційним панелям, піні, що дихає та відкритим сітчастим тканинам, які покращують циркуляцію повітря. Підголівник і спинка забезпечують ідеальне положення для оптимального дихання під час руху.

  • Повністю горизонтальне положення: Pebble 360 Pro2 повністю розкладається в положення "лежачи" у всіх режимах для максимального комфорту під час сну - в автомобілі або прикріплена до коляски.
  • ClimaFlow для контролю температури: Вентиляційні панелі, дихаюча піна та зручні сітчасті тканини для покращеної циркуляції повітря, що гарантують дитині затишок та комфорт.
  • Великий сонцезахисний козирок: Надзвичайно великий сонцезахисний козирок із сонцезахисним фільтром UPF 50+ легко регулюється та захищає дитину від спеки навіть під палючим сонцем.
  • Вкладка для новонароджених: Наша вкладка для новонароджених забезпечує комфорт малюка, забезпечуючи правильну посадку та простір для росту.

Зріст дитини
Вага дитини
Бренд
Стандарт безпеки
Модель товару
Pebble 360 Pro2
Регулювання висоти внутрішніх ременів
7
Регулювання підголівника
Ні
Напрямок поїздки
Кріплення автокрісла
Додатковий бічний захист
Ні
Тканини перуться в машинці
Так
Встановлення на коляску
Регулювання нахилу спинки
3
Власні ремені безпеки
Столик безпеки
Ні
Вага
4,7
Країна реєстрації бренду
Нідерланди
Оцінка ADAC
2,2
Рік тестування ADAC
2024
Гарантія
24 міс.
По даному товару немає відгуків. Будьте першим!